De Historiske inviterer til bærekraftig arrangement på byfjorden

De Historiske Hotel & Spisesteder vil sammen med våre medlemmer ønske kunder og samarbeidspartnere velkommen til en bærekraftig reiseopplevelse på Byfjorden fredag 26 april.
  • Publisert onsdag 13. mars 2019

De Historiske Hotel & Spisesteder vil sammen med våre medlemmer ønske kunder og samarbeidspartnere velkommen til en bærekraftig reiseopplevelse på Byfjorden fredag 26 april.

Arrangementet vil gi deg følgende opplevelser:

· Vår gode samarbeidspartner De Bergenske vil servere frokost på Grand Hotel Terminus i det nyoppussede Brasseriet.

· Ørjan Johannessen (verdensmester i kokkekunst Bocouse d`Or) fra Bekkjarvik Gjestgiveri og kjøkkensjef Bjarte Finne fra Fretheim i Flåm vil presentere bærekraftige smaker.

· Bybonden Ida Kleppe vil presentere konseptet «Dyrk Bergen».

· Den prisvinnende hybridbåten Vision of the Fjords vil ta alle med ut på Byfjorden.

· Besøk til Stig Bareksten og hans prisbelønte Gin & akevittproduksjon med omvisning og smaking.

Uansett hvilken bransje du jobber i så vil alle få innblikk i hvordan reiselivet nå går inn i en fokusert strategi for bærekraftige opplevelser – og her kan også mye overføres av tanker og ideer til bedriften du jobber i. I tillegg samler vi mange av våre medlemmer slik at du kan bli bedre kjent med hva de tilbyr av konsepter innen møter, konferanser og opplevelser.

Les mer og meld deg på her

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere