De Historiske Hotel & Spisesteder vil sammen med våre medlemmer ønske kunder og samarbeidspartnere velkommen til en bærekraftig reiseopplevelse på Byfjorden fredag 26 april.
Arrangementet vil gi deg følgende opplevelser:
· Vår gode samarbeidspartner De Bergenske vil servere frokost på Grand Hotel Terminus i det nyoppussede Brasseriet.
· Ørjan Johannessen (verdensmester i kokkekunst Bocouse d`Or) fra Bekkjarvik Gjestgiveri og kjøkkensjef Bjarte Finne fra Fretheim i Flåm vil presentere bærekraftige smaker.
· Bybonden Ida Kleppe vil presentere konseptet «Dyrk Bergen».
· Den prisvinnende hybridbåten Vision of the Fjords vil ta alle med ut på Byfjorden.
· Besøk til Stig Bareksten og hans prisbelønte Gin & akevittproduksjon med omvisning og smaking.
Uansett hvilken bransje du jobber i så vil alle få innblikk i hvordan reiselivet nå går inn i en fokusert strategi for bærekraftige opplevelser – og her kan også mye overføres av tanker og ideer til bedriften du jobber i. I tillegg samler vi mange av våre medlemmer slik at du kan bli bedre kjent med hva de tilbyr av konsepter innen møter, konferanser og opplevelser.